Om oss

Det finns ett slags tabu kring sexleksaker och där många ser sådana som någonting desperat. Kvinnor skäms över att de använder sexleksaker – män ser sådana som konkurrenter. Vi vill ändra på detta och istället se saken som den egentligen är: sexleksaker är en enkel väg till njutning och det finns någonting för alla.

Då det handlar om sex så utgår allt från de egna behoven och de egna preferenserna. Det finns liksom inga rätt eller fel – här bortser vi naturligtvis från kriminella saker – och det finns ingenting som ska stå i vägen för den egna njutningen. Tyvärr upplever vi att många låter sig hämmas och skämmas över den egna sexualiteten och de egna behoven. Så ska det inte vara. Vad vore livet utan sex och utan att dörren till den sjunde himlen öppnas med jämna mellanrum? Ganska tråkigt, eller hur?

Vårt mål är att riva ner murarna och skapa öppna sinnen. Du som läsare ska kunna besöka den här sidan och läsa en massa tips om sex, sexleksaker och allt annat som gör livet värt att leva. Du har bara ett liv. Se till att njuta av det – på alla sätt som finns. Välkommen!